Főhősünk egy nap rádöbben, hogy az éveken keresztül gyűjtögetett pénzét ellopták. Tudta, a rabló nem lehet más, csak az alkalmazottja. A dolgok rendje-módja szerint feljelentést tett. Lassan teltek-múltak a napok, de nem történt semmi. Az idő múlásával egyre jobban érezte, mindene elveszik: lakás, egzisztencia, gyerek. Felbérelt két keménykötésű fickót, amolyan behajtó-féléket. A történet innen kezdve - mint egy abszurd, groteszk mese - kesze-kusza, kibogozhatatlan lázálommá válik. " /> Főhősünk egy nap rádöbben, hogy az éveken keresztül gyűjtögetett pénzét ellopták. Tudta, a rabló nem lehet más, csak az alkalmazottja. A dolgok rendje-módja szerint feljelentést tett. Lassan teltek-múltak a napok, de nem történt semmi. Az idő múlásával egyre jobban érezte, mindene elveszik: lakás, egzisztencia, gyerek. Felbérelt két keménykötésű fickót, amolyan behajtó-féléket. A történet innen kezdve - mint egy abszurd, groteszk mese - kesze-kusza, kibogozhatatlan lázálommá válik. " />
webmoovies.comPattogatott kukorica (Popcorn)Történet: Az alaptörténet egy 1997-ben megtörtént bűneset.
Főhőse napjaink jellegzetes kisvállalkozó figurája, akit életkörülményei, a gazdagsági kényszer sodort bele az ellentmondásokkal teli, furcsa és egyben vad színjátékba. Elveszítette állását és az átmeneti, munkanélküliekre jellemző, depresszió után sikerült új életet kezdenie."Adott-vett", kisebb gazemberségeket követett el. Élni akart. Vett egy kukoricapattogtató gépet. Vállalkozó lett. Úgy tűnt, élete sínen van.
Főhősünk egy nap rádöbben, hogy az éveken keresztül gyűjtögetett pénzét ellopták. Tudta, a rabló nem lehet más, csak az alkalmazottja. A dolgok rendje-módja szerint feljelentést tett. Lassan teltek-múltak a napok, de nem történt semmi. Az idő múlásával egyre jobban érezte, mindene elveszik: lakás, egzisztencia, gyerek. Felbérelt két keménykötésű fickót, amolyan behajtó-féléket. A történet innen kezdve - mint egy abszurd, groteszk mese - kesze-kusza, kibogozhatatlan lázálommá válik.