webmoovies.comVoltron: Legendary Defender


A Netflix meghosszabbította szerződését a DreamWorks Animation stúdióval, melynek eredményeképp újragondolták a klasszikus, Voltron című animációs sorozatot.
Közel ezer éve már, hogy a gonosz Galra Birodalom sorra hódítja meg az univerzum bolygóit és igázza le azok lakosságát. A birodalom terveire csupán a legendás „Univerzum Védelmezője” Voltron, egy 100 méter magas, öt robot oroszlánból összeálló harcos jelent veszélyt. Az oroszlánok jelenlegi helyzete ismeretlen. Valójában Altea uralkodója, Alfor király választotta szét Voltront, megakadályozva így, hogy a Galran uralkodó, Zarkon kezébe kerüljün. A háború tetőpontján, mely az Altea bolygó pusztulásával járt, Alfor király az öt oroszlán engergiáit a lánya, Allura életerejéhez kötötte, majd szétkülde őket az univerzum különböző potjaira, míg a Voltront irányító Paladinok új generációja meg nem jelenik. Allura hercegnő, gonvdiselője, Coran és az Altean kastély a Fekete Oroszlánnal együtt az Arus bolygón lettek elrejtve.
A jelenben a Galra Birodalom hódító és Voltront kereső űtja a Naprendszerbe őket. Öt űrpilóta – Shiro, Keith, Lance, Pidge és Hunk – rábukkannak a Kék Oroszlánra és egyből a Galran háborúban találják magukat. Találkoznak Allura hercegnővel, ők lesznek az új Paladinok és újraegyesítik az öt oroszlánt, hogy Voltronként szembeszálljanak Zarkon császár gonosz terveivel és végül legyőzzék a Galra Birodalmat.